за кандидати

Търсите нова работа?
Искате развитие?

Wendl Academy е тук, за да ви консултира, да ви предложи най-добрата и подходяща за вас позиция и ако е необходимо, да ви подготви за нея.
DSC_0747-fotor-20231017104429
web_01-8

Обяви
за работа

Често хората си задават въпроса “Дали да не сменя работата си?“ Промяната на работното място често се смята за стресираща. Може да е трудно да определите как да начертаете своя път нагоре по кариерната стълбица, как да използвате уменията си и да се издигнете до нови висоти. Следващите стъпки често са трудни, но с подходяща подкрепа, планиране и стратегия няма нищо невъзможно. Ние можем да Ви помогнем да намерите най-добрата възможност, която да отговаря на вас и вашия набор от умения!

Подхождаме индивидуално, внимателно, сигурно и честно към всеки един кандидат. Разгледайте обявените от нас работни позиции както в чужбина, така и в България. В случай, че някоя от тях ви допада, изпратете вашата кандидатура или се свържете се с нас за повече подробности и организиране на интервю. Ако наличните позиции не съответстват с вашите интереси, можете да ни изпратите индивидуална кандидатура. Ще се свържем с Вас, веднага щом намерим подходящо за вас предложение.

12 +

We have Year of
Experience

98 %

Our Satisfied
Clients

200 +

Employees on
Worldwide

1250

Projects completed
in 60 Countries

Нашите услуги са напълно безплатни за хората, търсещи работа. Не се колебайте да се свържете с нас!
Тук сме, за да ви помогнем!

за кандидати

Мнения от наши
кандидати

За кандидати